Splošno

Splošni pogoji poslovanja spletnega mesta www.ustvarjalnica–uspeha.si, v lasti podjetja SCC d.o.o., so sestavljeni v skladu z veljavnimi predpisi Republike Slovenije.

Podatki o podjetju
polno ime: SCC proizvodnja, trgovina in zastopstva, d.o.o.
kratko ime: SCC, d.o.o.
naslov: Blatnica 16, 1236 Trzin
matična številka: 5370230000
davčna številka: SI17268877
TRR: SI56 0230 9026 0718 308, odprt pri NLB d.d.

Telefon: 031 353 521

E-mail: info@ustvarjalnica-uspeha.si

S spletnim mestom www.ustvarjalnica-uspeha.si(v nadaljevanju »spletno mesto«) upravlja podjetje SCC d.o.o. (v nadaljevanju »ponudnik«).

Z nakupom ali uporabo spletnega mesta uporabnik sprejema te splošne pogoje poslovanja in potrjuje, da je z njimi seznanjen in se z njimi strinja.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupce vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
  c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev,
  d) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
  e) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
  f) način plačila in dostave, rok dobave ali izpolnitve,
  g) časovno veljavnost ponudbe,
  h) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop,

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • z vnaprejšnjim nakazilom kupnine na transakcijski račun upravitelja spletnega mesta www.ustvarjalnica-upseha.si – SCC d.o.o. (po ponudbi/po predračunu)
 • s Paypalom na račun podjetja SCC d.o.o.
 • s kreditnimi ali Maestro karticami

Cene

Objavljene cene veljajo za vse stranke. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo stroškov dostave. Cene vsebujejo 22 % DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Trenutno veljajo navedene cene izdelkov in storitev, ki pa jih lahko spremenimo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Naročilo

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o potrditvi naročila). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika. Pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

Računov (razen za fizične izdelke) ne pošiljamo po pošti, razen e to izrecno želite ali zahtevate (v tem primeru nam to sporočite na info@ustvarjalnica-uspeha.si).

Dostava

Uspešno oddana in plačana naročila bodo odposlana predvidoma v roku 3-5 delovnih dneh po zaključenem naročilu. Izdelke dostavlja GLS d.o.o. na naslove v Sloveniji.
 
Stroški pakiranja in pošiljanja niso všteti v ceno.
 
Če so prejeti izdelki ob dostavi poškodovani, mora kupec o tem nemudoma obvestiti upravljavca spletnega mesta na elektronski naslov info@ustvarjalnica.uspeha.si.
 
Elektronski produkti (e-tečaji, e-knjižice,…) so posredovani izključno v elektronski obliki.

Na prevzemnem mestu Ustvarjalnice uspeha (SCC d.o.o.) je možen osebni prevzem kjer se lahko plača z gotovino.

Promocijske kode

Občasno preko emaila ali preko drugih komunikacijskih kanalov pošljemo promocijsko kodo oz. kodo za popust. Promocijska koda prinaša različne ugodnosti. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v tem omejenem roku, sicer je neveljavna. Izkoristi se tako, da se na blagajni vnese v posebno okence “Koda za popust”. Klikne se gumb ‘Potrdi!’. Promocijske kode med seboj niso združljive. Obiskovalec oziroma kupec lahko izkoristi ob vsakem nakupu samo eno promocijsko kodo.

Odstop od naročenega blaga

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik (po 43.č in 43.d členu ZVPot) pravico, da v štirinajstih (14) dneh podjetju na elektronski naslov (info@ustvarjalnica-uspeha.si) sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago  mora bit neuporabljeno, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, drugače kupec ni upravičen do vračila kupnine.

Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: SCC d.o.o., Blatnica 16, 1236 Trzin

Po prejemu blaga podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.

Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vračilo plačila bomo opravili v 10 delovnih dni od vračila blaga.

Kupec nima pravice do odstopa od nakupa za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam. Potrošnik nima pravice do vračila elektronskih storitev, kot so e-tečaji in drugi elektronski produkti.

Vsi nakupi mentorskih programov, e-tečajev, delavnic, izobraževanj, individualnega dela so dokončni in nimajo možnost vračila denarja, razen če je pri posameznem produktu navedeno drugače (npr. 30-dnevna garancija z možnostjo vračila kupnine).

V primeru odobritve vračila kupnine se kupcu odvzame dostop do vsebin, ki se nahajajo v spletni učilnici in preklicano članstvo v zaprti Facebook skupini, v kolikor ta obstaja. Reklamacije so rešene najkasneje v roku 72 ur (delovnik).

Uporabnik oz. udeleženec izobraževanj, individualnega svetovanja in/ali mentorskih programov sam v celoti prevzema odgovornost za svoj uspeh in rezultate svojega dela. Ponudnik ne prevzema  odgovornosti za rezultate strank.

Zadnji rok za odjavo od katerekoli delavnice ali izobraževanja, ki jo organiziramo, je tri delovne dni pred začetkom izobraževanja. Odjava mora biti podana na info@ustvarjalnica-uspeha.si. V primeru pravočasne pisne odjave kotizacijo vrnemo v celoti. Pri odjavah po tem roku zaračunamo administrativne stroške (25 % kotizacije). Pri odjavah na dan izobraževanja ali neudeležbi zaračunamo kotizacijo v celoti.

 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Svoje osebne podatke si lahko ogledate, jih spreminjate ali zahtevate njihov izbris. Odjavite se lahko tudi od prejemanja e-novic. Pišite nam na info@ustvarjalnica-uspeha.si

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Za podrobnosti varovanja, zbiranja in obdelave osebnih podatkov si preberite Pravilnik o zasebnosti.

Komunikacija
Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
– jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
– pošiljatelj bo jasno razviden,
– različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne.
Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih:
– jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
– željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Avtorskopravno varstvo

Spletno mesto www.ustvarjalnica-uspeha.si in vsa vsebina in podatki na njem, slike artiklov, grafični in video elementi, vsebine na spletnem mestu so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovna znamka Ustvarjalnica uspeha in logotip sta v lasti podjetja SCC d.o.o.

Vsebina, objavljena na spletnem mestu Ustvarjalnica uspeha, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Na spletnem mestu Ustvarjalnica uspeha se trudimo zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino, vendar ne prevzemamo nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti.  Vsebine lahko spreminjamo kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarjamo za posledice tako povzročenih sprememb.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost in rezultatov ne garantiramo.

Niti podjetje SCC d.o.o. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani www.ustvarjalnica-uspeha.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnem mestu Ustvarjalnica uspeha, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

Pritožne in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-maila info@ustvarjalnica-uspeha.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Mnenja uporabnikov, ocene izdelkov in storitev

Mnenja, komentarji, ocene izdelkov in storitev ali prispevkov, ki jih podajo uporabniki ali obiskovalci, so del funkcionalnosti spletnega mesta in so namenjene skupnosti uporabnikov.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj, komentarjev in ocen, ki jih podajo uporabniki ali obiskovalci. Ponudnik mnenja, komentarje in ocene pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča, žaljiva, obscena ali po mnenju ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom ali obiskovalcem spletnega mesta. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih, komentarjih in ocenah ter se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz teh informacij.

Z oddajo mnenja, komentarja ali ocene se uporabnik oziroma obiskovalec izrecno strinja s pogoji uporabe in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega besedila v vseh elektronskih in drugih medijih. Ponudnik ima pravico vsebino mnenja, komentarja ali ocene uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih trženjskih komunikacijah. Avtor mnenja, komentarja ali ocene hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja, komentarje ali ocene ter da te pravice brezplačno, neizključno in časovno neomejeno prenaša na ponudnika.

Obveščanje in e-novičke

Uporabnik se na spletnem mestu na e-novičke lahko prijavi na več načinov. Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novičke občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novičk.