Dobrodošli

V Ustvarjalnici uspeha – prvem tovrstnem online portalu v Sloveniji, ki pomaga vsem strastnim in pogumnim posameznikom, ki so predani začeti kreirati ali razširiti svoj sanjski biznis, z informacijami, znanjem, lastnimi izkušnjami, motivacijo in podporo skupnosti do uspešnega biznisa. Moje ime je Sara Zadnik in pomagala te bom voditi čez procese in izzive skozi katere gre vsak podjetnik.

Vabljen/a si, da se nam pridružiš in pričneš pisati svojo zgodbo uspeha:

  • Skupnost: pridruži se največji podjetniški Facebook skupnosti Od hobija do biznisa. Več kot 15.000 članov te pričakuje, da deliš svoje izzive in Uspehe z ostalimi. >>>KLIK
  • Povej svojo zgodbo: si tudi ti en/a izmed tistih, ki ima uspešno podjetniško zgodbo s katero meniš, da bi lahko motiviral/a in spodbujal/a ostale? Oddaj jo
  • Gostujoči članki: si želiš pisati za UU? Poglej si naše smernice in oddaj svoj članek
  • 90 dnevni akcijski plan: prenesi si e-knjižico 90 dnevnega akcijskega plana in začni planirat in ustvarjat svoj uspeh.

Biti ali ne biti podjetnik? To je zdaj vprašanje…

Je dandanes lažje ali težje ustvariti uspešno podjetje v primerjavi z nekoč? Jaz pravim da LAŽJE! Zakaj? Ker še nikoli ni bilo toliko možnosti za posameznike, da štartajo svoj biznis, kot je to sedaj. Internet, socialna omrežja in računalnik, so skoraj vse kar potrebuješ pri štartu biznisa, ter hkrati nuja pri rasti in širjenju biznisa. Še nikoli nismo imeli priložnosti doseči takšnega števila ljudi in hkrati na njih pozitivno učinkovati. Priložnost te čaka pred vrati. Pograbi jo.

Mi verjamemo, da te do uspeha loči le dober plan!

Vse, kar moraš narediti ti, je, da se odločiš postati podjetnik oz. kot podjetnik napredovati.

Zato smo ustvarili portal in skupnost, kjer nisi sam/a, kjer se družimo enako misleči s podobnimi izzivi, predvsem pa skupnost, kjer se podpiramo, si pomagamo in svetujemo – dobrodošel/dobrodošla v Ustvarjalnici uspeha!

Manifesto

Nehaj delati kar te ne izpopolnjuje. Ne zmeni se za mnenja drugih. Ne odlašaj in ne pritožuj se. Reci ne, neodločnosti, strahu in lenobi. Ne dovoli nikomur, da ti reče, da je nekaj nemogoče. Mi verjamemo, da te do uspeha loči le dober plan. Čas je, da postaneš odgovoren/a za svojo prihodnost, za svoj biznis. Čudovito življenje te čaka, pograbi ga. Začni uresničevati svoje ideje še danes. Strast, znanje, motiviranost, fokus in pogum naj bodo tvoje vrednote. Mi smo tukaj, da ti stojimo ob strani na poti ustvarjanja uspeha. Informiramo z znanjem, smo zanesljivi vir informacij, odločeni, da ti pomagamo do cilja. Navdihovali te bomo z uspešnimi zgodbami, ti svetovali iz izkušenj, ti pomagali do realizacije. Tu smo zate. Vedno. Smej se in nasmej tudi druge. Nikoli se ne nehaj učiti. Tvoja zgodba je posebna in drugačna, ker nihče ni izkusil tega kar si ti. Najdi kar te v življenju veseli in bodi za to plačan/a. Odloči se. Planiraj. Bodi predan/a. In uspelo ti bo. Ustvarjamo uspehe.

Manifesto